L'Ajuntament subhastarà un edifici de la Part Alta

L'edifici situat a la confluència del carrer d'en Riudecols i la Plaça Ripoll de la Part Alta de Tarragona sortirà a subhasta properament amb un preu de sortida de 56.000 euros.

Així ho ha aprovat aquest divendres el plenari tarragoní. La decisió es fonamenta en la necessitat de rehabilitar i donar un ús a un edifici molt degradat i que es troba abandonat i tapiat des de fa anys.

POSSIBLE EMPLAÇAMENT HOTELER

La intenció és que sigui una iniciativa privada la que s'encarregui d'aquesta rehabilitació, sempre respectant els elements patrimonials que conté. Un projecte que ja comptaria amb interessats procedents del sector turístic i de l'hostaleria.

Una sortida a subhasta sostinguda per tots els grups del govern i l'abstenció de l'oposició. Tot i això, des de la CUP s'ha volgut mostrar la seva crítica al projecte, ja que creuen que hi havia altres solucions damunt la taula que s'haurien pogut dur a terme si s'hagués invertit en el seu moment.

ES DEMANARÀ UNA AGÈNCIA ESTATAL, PERÒ AMB CONDICIONS

Un plenari que també ha aprovat la moció presentada pel PSC perquè la ciutat es postuli per acollir una de les noves agències estatals que l'estat vol descentralitzar. Ho farà, això sí, amb condicions.

Des d'ERC s'han introduït esmenes perquè aquest trasllat no tingui cap cost per a la ciutat i perquè es demani de manera preferent acollir la futura Agència de Seguretat Química que es vol crear des del govern central.

La moció ha obtingut el vot favorable de tots els grups menys la CUP, que s'oposa a què la ciutat aculli cap mena d'òrgan estatal.