Marc Rovirosa dirigirà el TGN Bàsquet

El referent del bàsquet femení de la demarcació ja té nou tècnic i es diu Marc Rovirosa, exjugador del Vendrell i CB Valls, fins ara màxim responsable de l'Igualada B, a Primera Catalana d'homes.

Amb més de dues dècades d'experiència a projectes formatius i sènior; també ha exercit de responsable del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de la Federació. Assistent EBA a l'Anoia, va dirigir el mateix Vendrell masculí durant tres anys i ara viurà el seu primer repte sènior en categories femenines i amb el TGN Bàsquet.

Serà la tercera temporada consecutiva de les tarragonines al principal esglaó de la disciplina al país i després de dues en què el nivell ha fregat l'excel·lent. Allargar aquesta inèrcia i fins i tot reforçar-la, serà la meta d'un ambiciós Rovirosa: es pot anar una mica més enllà a Copa Catalunya, ara que es preveu una fase competitiva més llarga i amb 14 participants en què, sobre el paper, les quatre millors disputaran la fase d'ascens.

Les liles continuaran amb la rutina de treball abans de l'aturada de l'estiu i ja a les ordres del flamant tècnic, que ocupa la vacant de Víctor Neila, ara responsable del CB Valls de Lliga EBA. Mentrestant, la Federació estudia encara la possible creació d'una Superlliga Catalana entremig de la Lliga Femenina 2 espanyola i de la Copa Catalunya, sense definir oficialment i que entraria en acció el curs 2023-2024