El HaBaWaBa ja remulla l'Anella Mediterrània

Un dels tornejos infantils més importants del waterpolo repeteix l'experiència a Tarragona de l'any passat, ara avançant-se en el calendari i situant-se a tocar de la Setmana Santa.

El Happy Baby Waterball aplega més de 400 nens i nenes amb edats dels 9 a 12 anys i que posen a prova les seves habilitats a la piscina olímpica tarragonina, la Sylvia Fontana. Són un total de 45 equips, 13 més que en l'estrena del 2021, i la novetat d'enguany és justament allunyar-se de les dates estivals per aprofitar que els escolars ja han iniciat l'aturada festiva.

Així, es divideix l'espai esportiu en quatre pistes per dur a terme partits simultanis. Uns participants que s'allotgen al Complex Educatiu i que ja compten amb el suport de familiars i amics a la grada del recinte.

El HaBaWaBa també disposa del seu potencial turístic, ja que provoca l'arribada de prop d'un miler de persones a la Costa Daurada. Amb activitats paral·leles diverses, hi ha representació de sis comunitats autònomes i fins i tot internacional mitjançant França i Malta. La trobada s'allargarà fins al dimarts.