El CBT competirà a l'Hospitalet pel passi a la fase d'ascens a LEB Plata

Sense sorpreses en l'última jornada de la fase regular: el CBT ha fet la feina contra El Olivar (56-117), però CB Salou i Castelldefels, també. Així, els de Berni Álvarez jugaran el 'play-off' com a visitants i contra un campió de grup, l'Hospitalet, possiblement el 23 d'abril.

Perquè canviessin els pronòstics lògics calia que algun dels favorits ensopegués inesperadament en el darrer dels partits de la lligueta i no ha estat el cas. Malgrat que Castelldefels ha patit de valent contra el Martinenc (71-73), ells acaben com a líders del C-1, el CB Salou es manté en la segona plaça i el CBT accedeix a la següent ronda com a un dels dos millors tercers classificats.

Així, els blaus (17-5) viatjaran al pavelló d'un l'Hospitalet que només ha perdut dos cops en tota la temporada. Els dos conjunts es coneixen a la perfecció, ja que van coincidir la campanya anterior a la LEB Plata, amb el descens posterior. Qui s'emporti el triomf de la final a duel únic assolirà el passi a la fase d'ascens definitiva. 

L'últim duel entre barcelonins i tarragonins a la mateixa pista va produir-se el mes de novembre del 2020 i amb triomf local per 67-65.

El Olivar - CBT, mentrestant, no ha tingut història i seria gairebé injust extreure conclusions del resultat més enllà de recordar que el vinculat del Saragossa d'ACB ha competit amb jugadors extremadament joves per l'absència de la pràctica totalitat del seu grup, que es troba disputant l'Adidas Next Generation. El club va demanar un canvi de data, però la Federació Espanyola de Bàsquet no el va acceptar. 

Parcials: 14-25, 16-27, 18-34 i 8-31.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219450