×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Una final contra el Barça

El Barça - Volei SPiSP havia de celebrar-se el darrer cap de setmana del mes de gener, però la comunicació a última hora de casos de coronavirus entre la plantilla blaugrana va impossibilitar un partit que hauria decidit ja si els tarragonins són encara candidats en ferm a disputar la fase per pujar de categoria.

Repetir l'experiència de l'anada seria molt positiu perquè el Volei SPiSP va desfer-se del Barça per 3-2, tot i jugar a Salou, en camp gairebé neutral, per les ja acabades obres al seu pavelló. Ara, però, sumar dos punts podria ser insuficient, ja que, amb un partit menys, el conjunt cooperativista se situa a set punts del Barça, que és qui marca el tall entre jugar o no el 'playoff'.

Imposar-se per 0-3 o 1-3 suposaria reduir la diferència a quatre o a tan sols un punt sempre que es guanyés també el duel cancel·lat anteriorment contra el Sayre i que es recuperarà aquest diumenge.

CLASSI SVM2 15 febrer

El Barça serà un rival ferit perquè no tan sols va perdre davant el Volei SPiSP en fase regular: anteriorment també va caure en la final de la Lliga Catalana. Els de Vlado Stevovski i el líder invicte, L'Illa Grau són els dos únics clubs que han pogut imposar-se aquest curs als barcelonins.

El Barça - Volei SPiSP es disputarà aquest dijous (21.30 hores) i serà el preludi decisiu del Volei SPiSP - Sayre de diumenge al migdia.

Un darrer compromís setmanal que es disputarà a Tarragona i no pas a les Canàries, tal com estipulava el calendari, per deferència de l'oponent, que facilitarà així l'operativa del Volei SPiSP, sense dates lliures. El Sayre, cuer sense cap triomf, juga hores abans a Castelló.