Tarragona enceta els actes del Dia Internacional de l'Asperger

La societat continua sense conèixer què suposa patir un trastorn com la síndrome d'Asperger que pot afectar en la interacció social, les obsessions o que pot dificultar l'aprenentatge en els nens.

Tarragona ha inaugurat l'exposició RESSE_TEjA amb l'objectiu que la societat tingui més informació de què s'amaga darrere de les conductes de les persones Asperger. I ho ha fet amb la lectura del manifest del Dia Internacional, que se celebra el proper divendres.

Un manifest que han llegit diferents regidors del consistori i representants de l'Associació Aspercamp i que posa damunt la taula les dificultats que troben les persones que pateixen aquest trastorn. Uns problemes que es deriven en la majoria de casos del desconeixement del trastorn i el seu difícil diagnòstic.

EXPOSICIÓ DELS JOVES AMB ASPERGER

Una situació que posa en relleu l'exposició que es pot veure aquests dies al Pati Jaume I del Palau Municipal. Els més joves d'Aspercamp mostren tot un seguit de frases que han hagut d'escoltar al llarg de la seva vida i que demostren la poca informació que encara té la societat sobre l'Asperger.