CBT - CB Valls (73-51)

L'hem narrat en directe a TAC12 i ja el podem recuperar íntegrament aquí mateix. Els blaus es desfan dels vallencs per seguir al capdavant de la Lliga EBA. L'equip d'Oriol Pozo, tocat per les absències, es despenja de la part alta.

Un duel més igualat del previst per les absències visitants de Marcus Vinicius, Oriol Besora i Álvaro Bello, a banda de la permanent per decisió extraesportiva de Boris Voykov. El partit no s'ha desequilibrat fins als instants previs del descans i després d'una llarga aturada per problemes amb els adhesius publicitaris situats dins la zona de totes dues cistelles. 

Més enllà de l'anècdota, el CBT ha gestionat bé el marcador per acabar còmode davant un CB Valls cansat per la poca rotació de banqueta existent. Així, els blaus són més líders (13-3) i els vallencs gairebé diuen adéu a les opcions de disputar la fase d'ascens a la LEB Plata (9-6).

La setmana vinent, el CBT passarà per la pista del Barberà, el cuer, i el CB Valls rebrà El Olivar, un altre dels grans candidats a tot actualment. 

Parcials: 18-16, 25-15, 16-13 i 14-7.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219412