Horta - CBT (52-72)

El líder de l'EBA no falla en el tercer desplaçament consecutiu i suma per seguir al capdavant en solitari abans del derbi contra el CB Valls.

L'Horta ha suportat el ritme poc més enllà del primer quart, ja que un parcial de 0-15 previ al descans ha permès el CBT allunyar-se en el marcador. Els locals, però, han contrarestat amb 7 punts consecutius per marxar a vestidors 11 per sora dels de Berni Álvarez.

Poc més ha trigat el CBT a desempallegar-se un altre cop del conjunt barceloní i ara ja de manera insalvable perquè la resta del partit ha estat un autèntic tràmit en què el triomf no ha perillat.

Marc Buscail ha sigut l'MVP amb 11 punts i 11 rebots, mentre que Kristian Mendes, un altre dels joves de la casa, ha aconseguit 12 punts i 5 rebots.

Amb l'absència del base David Fernández i tot i les molèsties físiques de diversos efectius dijous al vespre, l'equip de Tarragona continua com a líder de la Lliga EBA (12-3) i rebrà en plenitud de condicions el CB Valls; el clàssic territorial podrà seguir-se en directe a TAC12 (dissabte, 19 hores).

Parcials: 16-19, 9-17, 9-21 i 18-15.