El TGN Bàsquet aprèn

La primera volta del TGN Bàsquet a Copa Catalunya és satisfactòria, amb les opcions intactes de disputar la fase d'ascens. Però el rendiment òptim no té perquè jugar en contra de l'equip: la pressió ha de ser en positiu.

Dues de les tres úniques derrotes del TGN Bàsquet a Copa Catalunya van produir-se en els dos compromisos previs a la doble aturada del calendari de les liles, que no jugaran fins a la setmana vinent. Temps per a la reflexió, amb un balanç satisfactori de 5 a 3 i a tan sols dos triomfs de diferència de la zona de salvació directa a la categoria. També de les places d'accés a la ronda per pujar a Lliga Femenina 2.

Però començar tan bé una campanya que just assoleix l'equador per a les tarragonines ha pogut jugar en contra darrerament. Així, la gestió de la càrrega psicològica ha de reforçar la capacitat de la plantilla de cara a la segona volta.

L'aspecte més encoratjador és que el TGN Bàsquet no ha perdut la cara en cap dels duels on no ha guanyat. La llarga aturada molesta, ja que trenca el ritme, però permetrà la tornada de Judit Garcia de cara al darrer partit previ al Nadal.

El TGN Bàsquet-Ploms Salle, el 19 de desembre, obrirà la recta final de la fase regular de Copa Catalunya i tancarà un 2021 notable per a les del Sagrat Cor.