El Sagrat Cor té la clau

Que ningú sigui capaç de guanyar a Tarragona la resta del 2021, o almenys de la primera volta. Si això succeeix, significarà que el TGN Bàsquet afronta el nou any amb les opcions intactes d'assolir un repte que no és pas obligat perquè hi ha projectes amb major potencial econòmic destinats, sobre el paper, a ocupar les úniques dues posicions d'accés a la fase per pujar a Lliga Femenina 2.

Les tarragonines van perdre per primer cop la setmana anterior i a Igualada en un partit en què, malgrat el fluix rendiment, van disposar d'opcions de triomf fins a les acaballes del tercer període. I això té una lectura interessant: el TGN Bàsquet segueix a pista fins i tot quan van mal dades

El Roser, per començar i el Grup Barna, per acabar són els següents compromisos a casa. Enmig de tots dos, el desplaçament a la pista del Draft Gramenet. Signar almenys les dues victòries com a local permetria viure un inici de segona volta gairebé ideal.

El Roser ha disputat un enfrontament més que el TGN Bàsquet i suma també una derrota més Un TGN Bàsquet-Roser que es jugarà aquest diumenge a les 17.45 hores.