Nàstic - Linares (3-1)

Continua l'ili·li del Nàstic amb la seva afició. Cinc jornades a Tarragona i cinc victòries, l'última d'elles contra un Linares Deportivo que, tot i ocupar places de la zona baixa de la Primera RFEF, ha suportat el 0-0 fins al minut 65. Un triomf que permet, com a mínim avançar l'Algesires i no allunyar-se encara més del Vila-real B, líder sense cap derrota i amb 8 punts més que els grana.

Sense el lesionat Pedro del Campo, Francesc Fullana ha entrar d'inici, també Jannick Buyla en el lloc de Bonilla, i Édgar per Pablo. Poc ha durat el canvi a dalt perquè Édgar Hernandez, protagonista de les primeres aproximacions dels locals, ha deixat el terreny de joc en el 36', lesionat i amb símptomes de patir nous problemes al genoll, just l'altre que ja el va deixar fora de l'equip anteriorment.

Un inici de Nàstic-Linares gris i que s'ha animat puntualment amb ocasions com la doble de Robert Simón i Buyla 20 minuts abans del descans. Hugo Díaz ha pogut avançar els andalusos just en l'arrencada de la segona part, però Manu García ha desviat amb els peus el xut. Joan Oriol, combinant amb Buyla, ha posat a prova el porter visitant, el veterà Nauzet, atent per desviar el tir de Joan Oriol des de dins l'àrea.

Bonilla ha entrat per Buyla (57') i l'àrbitre ha anul·lat un gol a Pablo per fora de joc de Robert Simón en la rematada que el precedeix  (61'). Un Nàstic que cada cop millor i que ha aconseguit el premi de l'1 a 0 gràcies a Quintanilla, que remata amb el peu en el segon pal un córner posat pel mateix Bonilla i que pentina Ribelles instants abans del gol (65'). Similar, però diferent, Pablo colpeja amb el cap el 2-0 en una altra pilota que neix dels peus de Bonilla a la cantonada i que també pentina Ribelles (73').

El triple canvi del Linares no havia servit de res per als visitants, ferits i enfonsats amb el tercer, instants després del segon, de Fran Carbia: el davanter de Sant Pere i Sant Pau connecta amb encert una altra centrada del providencial Bonilla (74').  El 3-1 de Copete (90'), des del segon pal, tan sols ha maquillat l'electrònic per al Linares.

Sense fissures al Nou Estadi, els deures pendents són els mateixos des de fa molts partits: guanyar també a domicili. El pròxim intent del Nàstic es produirà diumenge vinent (17 hores) al camp del Sevilla Atlètic, cuer de la classificació amb 4 punts i que encadena quatre derrotes aquesta temporada.