CBT - Horta (70-67)

El líder de l'EBA segueix invicte tot i patir fins a les acaballes per imposar-se a un Horta que encara no ha guanyat. Sense Orion, el referent ofensiu blau ha estat Yoeri Hoexum, amb 23 punts.  Importants, també, els 14 de Dani Tugores i els 13 de Sheriff Idris. La principal mancança tarragonina ha estat la intensitat, just la gran arma dels visitants aquest cop: 23 pilotes perdudes per part del CBT.

El perill afegit de creuar-se amb un equip en mala ratxa és l'orgull ferit d'un col·lectiu que vol canviar la tendència i fer-ho, en la mesura del possible, en una històrica pista com la del Serrallo. I l'Horta no ha abaixat els braços en cap moment, amb un triple a la desesperada i a manca de dos segons per al final que hauria forçat la pròrroga. L'intent ha estat d'Ignasi Isern, principal maldecap per a la defensa del CBT i que també ha arribat fins als 23 punts.  I és que els avantatges constants del CBT no han estat prou amplis per respirar tranquils en cap moment.

L'absència d'Orion afecta irremeiablement perquè és un jugador que, fins i tot molt per sota de la seva plenitud física, marca diferències a l'EBA. Sense ell, la rotació es reparteix encara més oferint preuats minuts per a la resta d'efectius. Un dia en què el noi del filial, Joan Güixens, ja disputat 13 minuts, mentre que Kristian Mendes i Marc Buscail han fregat els 20, a banda dels 16 d'Ousmane i els 13 de Gerard Estebanell.

Menció especial per a Víctor Vinós, que ha tornat després de 10 mesos fora de les pistes en patir una greu lesió al genoll el passat mes de gener. Així, podrà saltar a pista dissabte vinent (18 hores) i en el CB Valls-CBT, un derbi que narrarem en directe a TAC12. 

Parcials: 21-16, 15-16, 19-16 i 15-19

Estadística del partit: 

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219340