×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Castelló - Nàstic (1-1)

El Nàstic continua sense guanyar fora de casa a la Primera RFEF, però treu un punt de Castàlia després de començar per darrere en el marcador i d'acabar jugant en superioritat numèrica durant 40 minuts. Així, els grana segueixen provisionalment en places de promoció per pujar amb 14 punts en 8 jornades i cap triomf lluny del Nou Estadi.

I l'empat pot considerar-se just, també positiu malgrat la vermella als locals. Que el Castelló s'hagi avançat quan només s'havien jugat tres minuts de partit ha fet mal. César Díaz ha executat una acció que arrenca des d'una falta lateral. Sibille impacta prèviament amb el cap i la pilota queda morta a peus del golejador blac-i-negre. De menys a més, els de Raül Agné han incrementat prestacions a les acaballes de la primera meitat sense igualar el marcador.

L'expulsió de Dani Torres per doble groga ho ha canviat tot i Agné ha mogut la banqueta amb l'entrada de Jannick, ja retornat dels compromisos internacionals, en el lloc de Ribelles: era el moment d'apostar pel sacrifici físic en detriment del joc combinatiu.

Abans havia accedit al terreny de joc Édgar, ja recuperat dels problemes al genoll, en el lloc de Pablo. I ha estat Édgar qui ha fet possible l'empat en el minut 70 ei n una acció en què Aythami s'afegeix a la zona d'atac per generar desencís en la rereguarda rival i augmentar els possibles espais. Édgar, lliure de marcatge, supera el porter per marcar l'1 a 1.

Tot i l'entrada de Pedro i Pol Prats, el resultat ja no ha experimentat cap canvi, amb el Castelló donant per bo el punt. És el quart desplaçament  sense guanyar dels tarragonins, que diumenge (12 hores) rebran el Linares Deportivo al Nou Estadi.