×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

Totterreny Volei SPiSP

La casa en obres per substituir la teulada, viuen a cavall de Salou i Tarragona per començar la campanya com si fossin nòmades, amb els vehicles carregats de material amunt i avall. Res insalvable perquè el Volei SPiSP és el flamant campió de la Lliga Catalana superant una "pantalla" impossible els últims anys, la del Barça.

Especial mèrit si recordem que els de Vlado Stevovski van anar dos sets per sota i que van competir en un pavelló perdut de Sabadell més semblant a una nau industrial que no pas a una pista poliesportiva. Molts motius perquè l'entrenador se senti orgullós i feliç: això rutlla.

Que Elio Carrodeguas sigui el pitxitxi cooperativista ja no és notícia perquè té una facilitat innata per acumular punts i punts. Però és interessant escoltar-lo lluny de la xarxa. Coneix molt bé el projecte i creu que el d'aquest curs és molt engrescador. Són un gran equip i un grup d'amics.

La Superlliga 2 de voleibol serà la competició més triganera en arrencar; ho farà la setmana vinent i amb la visita del Sayre canari al pavelló Ponent salouenc. El Cèvol Torredembarra, per la seva banda, rebrà justament el Barça, acabat de descendir i, tot i la derrota de l'altre dia, principal favorit a pujar.