Torna el futbol de debò

4.350 espectadors podran presenciar en directe el Nàstic-Barça B d'aquest diumenge, l'estrena com a local dels d'un Raül Agné que veu viable posseir la pilota contra un dels rivals més talentosos de tota la Primera RFEF.

Capítol 1 del Nàstic de Raul Agné a Tarragona i en Lliga després de l'empat sense gols a Sanlúcar de Barrameda. La nit i el dia pel terreny de joc i per la tipologia de rival. Però, independentment de qui passa aquest cap de setmana pel Nou Estadi, el filial del Barça, la gran novetat és jugar amb un 30% de la grada oberta. Aquest ha de ser el principal estímul d'uns grana acostumats ja, com la resta, a competir amb el silenci de la pandèmia.

DDR Peça Prèvia Nàstic Barcelona B

Mai se sap quan és menys perillosa una plantilla jove com la del Barça B, si a finals de curs amb major rodatge i coneixement de la categoria o a principis quan, per exemple ara, el duel coincideix amb l'aturada del futbol professional pels compromisos de seleccions. Un fet que pot incrementar les armes disponibles del tècnic Sergi Barjuan. Tot i això, Agné vol que la pilota sigui seva.

Carlos Albarran és l'única absència per lesió del Nàstic, que obrirà la segona jornada diumenge a partir de les 17 hores. Es tracta del primer dels dos compromisos consecutius a Tarragona, ja que la setmana vinent tocarà un altre filial, el del Betis.