TAC12 impulsa TotTeclaTv, el primer canal de YouTube exclusiu de Santa Tecla

L’Ajuntament de Tarragona i TAC12 impulsen el primer canal de YouTube dedicat exclusivament a continguts audiovisuals relacionats amb Santa Tecla. L’oferta de TotTeclaTv serà compatible amb la programació especial que TAC 12 farà a la  TDT.

El canal acollirà les retransmissions en directe del seguici popular o els balls parlats que s’emetran per la tele, així com la resta de passis que no es podran veure per la TDT. D’aquesta manera, es vol fer arribar una festa encara molt condicionada per la pandèmia a totes les llars.

tecla12

A més de les retransmissions en directe, a TotTeclaTv també si podran trobar vídeos de la festa que ha emès la televisió pública del Camp de Tarragona durant els últims 12 anys. Tot i això, es contempla la possibilitat d’incloure-hi productes audiovisuals de Sante Tecles anteriors.

La primera retransmissió en directe de TotTeclaTv serà la tanda de lluïment del seguici petit el 19 de setembre. Durant els dies vinents, el canal s’anirà farcint de contingut per escalfar motors de cara a l’inici de la festa.