500 signatures per demanar el servei policial de proximitat a la Part Alta

Reunió a les dependències de la Guàrdia Urbana entre el sergent de la Unitat de Proximitat, la regidora de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán, i la Plataforma de Veïns i Comerciants de la Part Alta. L'objectiu, potenciar el servei policial de proximitat continu a aquesta zona de la ciutat.

La plataforma diu que el veïnat de la Part Alta està fart de robatoris i ocupacions d'immobles amb finalitats delictives. Per avalar la seva causa, han recollit 500 signatures en menys de dos mesos.

asqew214er3

Durant els últims mesos, la regidoria de Seguretat Ciutadana ha començat a instaurar els dispositius de proximitat continus a diferents punts de la ciutat. Tanmateix, es reconeix que la falta d'efectius que arrossega la Guàrdia Urbana ha impedit realitzar un servei de qualitat. Aquesta mancança quedarà resolta amb l'arribada de 22 nous efectius durant la tardor.

Des de la Plataforma de Veïns i Comerciants de la Part Alta demanen prevenció de cara als mesos vinents. Adverteixen que la falta de llum dels vespres de tardor i hivern i el descens de visitants acostuma a accentuar els delictes al barri.