La Cava - Nàstic (0-5)

Una prova més abans de l'inici del curs i l'amistós del qual es poden extreure menys conclusions per la diferència de nivell entre els dos equips. El Nàstic de Raül Agné va guanyar còmodament a La Cava per 0 gols a 5 en una tarda en què l'entrenador va oferir minuts a diversos jugadors del planter.

El de La Cava no serà l'onze que comenci la temporada contra el Sanluqueño a finals d'agost, tot i que la majoria d'ells formen part de la primera plantilla. Els del Baix Ebre celebren 90 anys d'història i ho fan contra el rival més fort que existeix a tota la demarcació. I, naturalment, entre un Tercera Catalana i un Primera RFEF hi ha un cim impossible de sortejar. Javi Bonilla ho va intentar a pilota aturada per al Nàstic quan només s'havien disputat set minuts de partit i mitjançant una falta directa.

La llauna va obrir-se al minut 20 i gràcies a Jannick Buyla, el cedit pel Saragossa, assistit per Javi Bonilla. Poc després, va produir-se l'ocasió més clara dels ebrencs amb aquest xut des de la frontal que no va requerir, però, de l'estirada de Gonzi.

NAS OK 17 AGOST

Raül Agné va introduir canvis a la mitja hora de partit i Karim, un dels noms del segon equip, va marcar el segon combinant amb Pol Prats poc abans d'arribar al descans. L'intensa calor va passar factura entre les cames dels futbolistes locals, pocs habituats al ritme competitiu d'un equip de dinàmica professional, i els clubs van repartir-se obsequis per commemorar l'efemèride.

El regal de Pol Prats, mentrestant, va ser doble i continuat, amb el tercer i cinquè gol tarragoní. Ebrenc, dia especial per a un futbolista que vol guanyar terreny respecte al curs passat, en què va marcar cedit al mercat de l'hivern. Un altre Pol, Ballesteros, va colar-se entre l'exhibició del seu company  gràcies a una notable acció individual. Guanyar sempre serveix independentment de qui sigui el rival

Queden 12 dies per a l'arrencada de la Primera RFEF i dissabte el Nàstic passarà pel camp de l'Olot (18.30 hores), en un altre amistós del llarg estiu.