×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Unió de Pagesos demana més seguretat durant l'època de collita

Unió de Pagesos i Mossos d'Esquadra s'han reunit per tractar la seguretat en zones agràries i rurals del Camp de Tarragona, sobretot durant l'època de collita. Tenint en compte l'onada de robatoris de la garrofa durant l’any passat, el sindicat denunciat la impunitat dels lladres.

De fet, la setmana que ve es reuniran amb el Departament d'Agricultura per posar en marxa un document que acrediti la collita. Enguany, es preveu poca producció de la garrofa, però bons preus i gran demanda. I això, expliquen, motivarà als robatoris.

Reclamen als comerços i cooperatives ser exigents a l'hora de demanar la documentació i requisits per vendre la garrofa. Esperen que això ajudi a limitar els robatoris.

FOTO GARROFA

Durant la reunió també s'ha abordat l'incivisme a les finques agrícoles i ramaderes, incrementat arran la pandèmia. Per això, demanen als Mossos un seguiment continu.

Unió de Pagesos i Mossos d'Esquadra han intentat coordinar-se comarca per comarca per tenir una comunicació més fluida en cas de furs al territori.