Seligrat exigeix més

No es pot concedir tant al rival. L'empat a dos in extremis contra el Vila-real B és l'avís de la duresa d'una segona fase amb cinc jornades per disputar-se i amb poc marge per a l'error. Crític amb el seu equip, Toni Seligrat va ser el protagonista del programa Dorsal 12.

És difícil recordar més enllà del minut 95 i del gol del porter José Aurelio Suárez, que va rescatar un punt quan la derrota del Nàstic davant el Vila-real B semblava inevitable. Però cal reflexionar sobre les causes de l'inici sinuós de la segona lligueta. Si tot s'acabés avui, els tarragonins es classificarien per al "playoff" d'ascens com a tercers tan sols per darrere de l'Eivissa i el filial del Barça; ara bé, hi ha detalls importants que cal polir amb urgència perquè a partir d'ara els rivals perdonaran ben poc.

Avançar-se en el marcador amb el gol de Pedro Martín no va ser suficient per adormir un segon equip groguet atrevit i que va deixar, en certs moments, contra les cordes al Nàstic com mai ho havia estat el present curs. Va ser, possiblement, el dia en què més va passar factura l'absència de Brugui en atac.

El gironí tornarà aquest cap de setmana i a Alcoi després de complir la darrera de les sancions. L'Alcoià superarà el Nàstic a la taula si el guanya diumenge a les 17 hores. Un desplaçament inèdit des del febrer del 2015 amb derrota grana per 1-0

A banda de Brugui, Pedro Martín, Marc Trilles i Gerard Oliva estan apercebuts de sanció per cartolines grogues.