×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

Entrenament d'elit

El Volei SPiSP incrementa el ritme de treball amb dobles sessions diàries per arribar en perfecte estat a la fase d'ascens a Superlliga de la setmana vinent. Passi el que passi ja ha tornat a fer història.

L'únic equip esportiu de la ciutat de Tarragona amb opcions de pujar al sostre de la seva especialitat és el Volei SPiSP, i ho té a tan sols tres partits de distància, els dos de la primera fase i el de l'anhelada semifinal perquè els dos millors del "playoff" a València ascendiran. Són les 12 hores, els darrers jocs d'una sessió de matí al pavelló cooperativista.

L'aturada acadèmica permet que el vestidor pugui dedicar més espai del dia a l'esport, i Vlado ho aprofita. La diferència entre guanyar o no pot anar d'un punt o, dit d'una altra manera, d'una sessió tècnica amb marge temporal per preparar aspectes col·lectius i especialment individuals.

VOLEI SPISP 31 MARÇ

La fase d'ascens a Superlliga començarà el divendres 9 d'abril contra el Cisneros Alter i l'Extremadura, amb torns competitius de matí i tarda. Els dos primers accediran a les semifinals. Queda una setmana per il·lusionar-se, per gaudir del moment més apassionant en gairebé mitja dècada, des de l'últim ascens produït l'any 2017. L'ampliació de grups de la Superlliga 2 dificulta saber qui o quins són els favorits per pujar

El Volei SPiSP viatjarà a terres valencianes un dia abans, el 8 d'abril. El 2020, l'aturada per la pandèmia va impedir que l'equip jugués la fase d'ascens tot i acabar també com a segon classificat del seu grup.