×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

L'ascens es guanya a casa

Si el Nàstic és capaç d'emportar-se els tres partits de segona fase que es disputaran al Nou Estadi, tindrà peu i mig al "playoff" per pujar de categoria. Vila-real B, Alcoià i Eivissa són els següents rivals dels de Toni Seligrat, que ja coneixen un calendari que s'obrirà aquest mateix dissabte i a casa.

El factor Nou Estadi ha de ser crucial després d'un primer tram de campanya en què ha estat testimonial, només present i amb limitacions en la victòria contra l'Espanyol B. La visita del Vila-real B d'aquest cap de setmana enceta la graella de partits entre els millors representants mediterranis de la Segona B.

calendari 30 març

Així, el Nàstic s'estrenarà contra el Vila-real B, passarà la setmana vinent pel camp de l'Alcoià i tancarà la primera volta de nou a casa i contra el líder, l'Eivissa. Això significa que, possiblement amb encara tot en joc, es desplaci a finals de l'abril a Vila-real, rebi l'Alcoià a principis de maig i acomiadi la lligueta a les Illes Balears.

La classificació dels coeficients per equiparar els catalans, amb dues jornades més disputades, a la resta dificulta els càlculs, però els grana parteixen amb un lleuger avantatge respecte al Barça B i l'Andorra, amb els qui no s'haurà d'enfrontar un altre cop. També respecte al Vila-real B i l'Alcoià.

Ara bé, qualsevol ensopegada puntual pot canviar la fotografia d'una taula amb tres places d'accés a la promoció per pujar a Segona i on l'ordre dels factors oferirà avantatges en els encreuaments del "playoff" posterior i en cas d'empat després de pròrroga.

classi 30 març

El Nàstic-Vila-real B es jugarà dissabte a les cinc de la tarda i no serà la primera vegada que el filial groguet es creua amb uns tarragonins de camí cap a la Lliga de Futbol Professional. Amb Vicente Moreno a la banqueta, l'anada del gener del 2015 va acabar amb triomf local per 3-2.

El precedent més pròxim, però, és el del curs anterior amb victòria per als de Castelló al Nou Estadi per 0-1 a principis de desembre del 2019.