×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

L'última trampa prèvia

Els punts són molt més importants del que pot semblar perquè computaran de cara a la segona fase. El Nàstic es juga acabar com a campió la lligueta i, el més important, incrementar el seu coeficient amb un triomf de prestigi a Cornellà, un dels camps més incòmodes de la Segona B.

Pel nivell de l'equip i la gespa artificial, Cornellà és un dels rivals més durs de la categoria i l'obstacle final a la recerca d'un triomf que sentenciï el lideratge del Nàstic. Premi simbòlic perquè el que importa realment són els punts que s'arrossegaran posteriorment. Cap des dos conjunts es juga la vida aquest cap de setmana perquè els locals també han fet ja la feina prèvia, salvats i sense opció d'ascens, però guanyar o perdre pot definir classificacions ara per ara virtuals.

Terreny poc agradable per als tarragonins i amb baixes especialment sensibles que redueixen el potencial a pilota aturada: Quintanilla, Trilles, Brugui i Bonilla no hi seran per sanció. L'any passat, 1-1 amb gol d'Oliva poc abans de l'aturada per la pandèmia. I el curs del darrer ascens a Segona, empat a 2 amb Vicente Moreno a la banqueta.

El Cornellà-Nàstic començarà diumenge a les 12 hores. Els grana conservaran la primera posició fins i tot perdent sempre que el Barça B no rasqui res de Badalona, equip que encara pot accedir a la fase dels millors i avançar així l'Andorra.