Dos positius i dos contactes directes: el Nàstic podrà jugar diumenge

El cribratge entre la plantilla del Nàstic descarta la suspensió del duel contra el Prat al Nou Estadi però confirma un segon contagi, a més de l'aïllament de dos membres en contacte directe previ amb un dels contagiats.

L'equip ha pogut tornar als entrenaments aquest matí, això sí, a porta tancada. La confirmació d'un cas de coronavirus mitjançant els tests d'antígens rutinaris de cada dimecres va activar totes les alertes amb la suspensió de la primera jornada de treball de la setmana, el confinament de tots els membres de l'equip i l'aplicació de proves PCR. Aquestes han notificat un segon positiu asimptomàtic. El primer d'ells presenta simptomatolofia lleu.

Hi ha dues persones més que continuaran aïllades per ser contacte directe del contagiat les hores prèvies. El club, com és habitual en aquests casos, no especifica qui són els afectats.

El protocol de la RFEF dicta que un partit s'ajornarà quan existeixin quatre positius a la plantilla, independentment de si són jugadors, tècnics o altres membres del grup de treball que forma part de la dinàmica habitual de l'equip. Això suposa que el Nàstic-Prat de diumenge (12 hores) no corre perill i que el primer brot de COVID-19 en el dia a dia de la Lliga grana no impedirà el desenvolupament competitiu del cap de setmana.

EL MATÍ DE L'ENSURT