L'opuscle general i el pregó, principals actes de la Setmana Santa a Tarragona

Tarragona viurà per segon any consecutiu una Setmana Santa basada en actes amb poca assistència de públic i potenciant la seva difusió de manera virtual. Així, un cop descartades les tradicionals professons i viacrucis, entre elles la de Divendres Sant, des de l'Agrupació d'Associacions de la Setmana Santa de Tarragona s'aposta per a mantenir un programa d'actes adaptats a la pandèmia, a l'espera de conèixer les activitats que programi internament cadascuna de les agrupacions.

D'aquesta manera es manté la presentació de l'opuscle de l'Associació, que es durà a terme el 5 de març a la capella de Sant Pau de l'Arquebisbat i comptarà amb la presentació de la rectora de la URV Maria José Figueras.

També amb el pregó de la Setmana Santa, que el dia 27 de març pronunciarà al Circ Romà el metge tarragoní Jordi Sentís, molt vinculat a la Setmana Santa com a congregant de La Sang i al món cultural de la ciutat a través de la seva faceta de casteller de la Colla Jove. Els dos actes tindran una afluència molt reduïda de públic i es podran seguir per les xarxes socials de l'Associació.

D'altra banda, aquesta treballa per a oferir altres activitats com taules rodones o nous projectes relacionats amb la gastronomia de la Setmana Santa. També es cobriran amb grans lones de fotografies dels diferents passos alguns espais de la ciutat que normalment acullen actes de la Setmana Santa.