ADT - Alpicat (57-81)

Les baixes pesen i l'ADT Torreforta continua sense guanyar a la Lliga EBA després de quatre partits. L'Alpicat ha trencat l'equilibiri ben aviat assolint còmodes rendes al marcador electrònic de Riuclar.

I és que els de Borja San Miguel entrenen amb limitacions per les absències i fins i tot juguen, en el cas d'avui, amb menys efectius dels disponibles entre setmana. Alexei Pérez ha estat baixa perquè no havia fitxat per l'ADT Torreforta quan va ajornar-se el partit arran de casos de COVID a l'equip lleidatà, que ha arrencat la tarda amb un parcial favorable de 0-12.

Avui tampoc hi era Kadji, a banda d'un Deng Mayot que segueix a l'espera de resoldre els problemes a l'hora de renovar el passaport a Sudan del Sud. Cal recordar, a més, que Javi Cal va fitxar pel León fa tan sols 10 dies i que Nacho Condés no va poder entrenar divendres amb la resta de companys.

adt 19 desembre 2

Els pocs disponibles d'aquest dissabte, però, han fet un esforç extra per fins i tot oferir millors prestacions que en anteriors compromisos; ara bé, sumar a la competitiva Lliga EBA amb tants problemes és complicat. La nota positiva l'ha protagonitzat Gullem Blázquez, base del filial que ha debutat amb el primer equip i que ha comptabilitzat més de 3'30'' a pista. 

El màxim anotador local ha estat Kasparas Berenis amb 15 punts i 5 rebots mentre que Andreas Ariza ha arribat als 12 punts i 8 rebots. Els de Torreforta descansaran fins al 16 de gener quan jugaran un altre cop a casa, ara contra l'Olivar. 

Parcials: 11-28, 10-21, 21-14 i 15-18.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194447