Nadal de garanties

El Nàstic diu adéu al 2020 aquest diumenge contra l'Espanyol B a domicili. Passi el que passi , la situació no té res a veure amb la del desembre passat quan les opcions de disputar el 'playoff' d'ascens eren ja gairebé inexistents. 

Una victòria contra el filial de l'Espanyol situarà el Nàstic a la primera posició de la taula sempre que el líder, l'Hospitalet, no guanyi davant l'Andorra. Els 15 punts en vuit jornades i els set partits consecutius sense perdre col·loquen els de Toni Seligrat en una latitud privilegiada tot i que les diferències són encara mínimes entre els de dalt i els de baix. El perill del descens, justament, el marca l'Espanyol B cinc punts per sota del Nàstic

nass 18 desembre

No serà la primera vegada que els dos equips es veuen les cares últimament perquè el Nou Estadi va acollir un amistós al setembre que va acabar amb empat a 2. Els blanc-i-blaus vénen de punxar contra el Barça B per 2 a 1 però a la Ciutat Esportiva Dani Jarque només han ensopegat un cop i davant el Lleida Esportiu. 

Carlos Albarrán tornarà al lateral dret després de complir un partit de sanció en el Nàstic-Llagostera i, sigui quin sigui el resultat d'aquest cap de setmana, l'equip es menjarà els torrons en zona d'accés a la primera fase per pujar a Segona.

Res a veure amb l'any passat quan va acumular 8 punts menys que ara els primers vuit compromisos. El darrer enfrontament del 2019 és d'infaust rècord per a la parròquia grana: 0-2 contra l'Hèrcules i a 14 punts de la zona capdavantera. L'Espanyol B-Nàstic es disputarà diumenge a les 12 del migdia.