El Carnaval de Tarragona programa més d'una setantena d'actes

Més de 70 activitats formaran el programa d'actes previst per a la celebració del Carnaval de Tarragona, que tindrà lloc entre el 15 i el 25 de febrer. La Concubina i el Rei Carnestoltes han presentat un programa que compta amb la participació d'una vintena d'entitats. En total, el Carnaval de Tarragona té 29 comparses inscrites.

Acompanyats per música festiva, la Concubina Blanca García i el Rei Carnestoltes Édgar Ordóñez, han fet la seva entrada triomfal a l’auditori de l’Antiga Audiència per anunciar, al costat de l’alcalde, l’arribada d’una nova edició, la 39a, del Carnaval de Tarragona. Més de 70 actes, entre ells celebracions destacades com els 35 anys de la colla de la Bota. Actes majoritàriament participatius i també de carrer que tindran lloc entre el 15 i el 25 de febrer.

A banda de la gal al Teatre Tarragona, la Disfressa d’Or, el diumenge 16, amb la presentació de la Mega Pubilla, les rues de Lluïment i d’Artesania seran altres moments destacats d’una festa que, en aquesta edició també incorporarà el mercat de Torreforta al repartiment de coques de llardons i botifarra d’ou el dijous gras. La Concubina i el Rei Carnestoltes conviden a la gent a sortir al carrer i gaudir de les activitats programades.

En aquesta edició el Carnaval de Tarragona també reforçarà els actes infantils i dedicarà especialment la tarda del divendres 21 als més petits de la ciutat. Pels espectacles del Conurs de Drag Queens i la presentació del Rei i la Concubina es podran comprar les entrades a partir del 6 de febrer als punts habituals.