Apareixen noves esquerdes en habitatges de Bonavista per l'explosió d'IQOXE

Aquests habitatges són els més afectats per l’explosió a IQOXE, aquests veïns de Bonavista tenen la química a menys d’un quilòmetre de les seves cases. L’ona expansiva que va provocar l’explosió del passat dimarts encara està provocant danys, en llocs com aquests no paren de sortir esquerdes i les que ja hi havia s’han agreujat. Algunes fissures tenen l’amplada d’un dit. L’explosió fins i tot va aixecar part de les rajoles del terra d’aquest negoci del barri tarragoní.  Les afectacions preocupen molt als veïns de la zona.

Per aquest motiu l’Associació de veïns de Bonavista recull la documentació de tots els afectats, en un inici han calculat que en poden ser uns 200. Paral·lelament l’Ajuntament de Tarragona ha creat un servei d’assessorament per reclamar els danys causats per aquesta explosió.

Les persones afectades es poden dirigir a qualsevol oficina de l’OMAC i també consultar la pàgina web de l’Ajuntament. A banda el consistori enviarà en els pròxims dies en aquests edificis més afectats, els arquitectes municipals perquè avaluïn la gravetat d’aquestes esquerdes a Bonavista.