El Club dels Tarraconins celebra el seu desè aniversari a ritme de reggae

Després d’haver-se suspès per la pluja ara fa dues setmanes, el Club dels Tarraconins ha pogut celebrar la festa del seu desè aniversari. El reggae dels The Penguins ha protagonitzat una jornada on també ha pujat a l'escenari Teclat Màgic.

La meteorologia ha respectat als infants de Tarragona i aquest dissabte sí que s’ha pogut celebrar la festa del desè aniversari del Club dels Tarraconins després que s’hagués de suspendre el passat 21 de setembre.

Els jardins del Camp de Mart s’ha omplert de famílies que han gaudit amb les coreografies de Teclat Màgic i han ajudat la Nineta, l’Ivori i el Wanda a poder gaudir de la festa. El punt àlgid del matí ha arribat amb el concert dels Penguins que ha fet ballar als presents al ritme de l’ska i el reggae del seu nou àlbum Ballant sobre la lluna.

Un club dels Tarraconins plenament consolidat a la ciutat, sent una de les entitats més actives en el panorama cultural i festiu de Tarragona, en gran part gràcies als prop de 15.000 socis que conformen el club.

La jornada musical d’aquest dissabte ha posat punt final a una festa del desè aniversari que va començar ara fa tres setmanes amb la inauguració d’una exposició que ha recopilat moments inoblidables d’aquests deu anys.

Tot i això, l’activitat no cessa al club, ja que l’entitat ha posat en marxa l’organització del Parc de Nadal i l’encesa de les llums nadalenques.