La zona del Culubret comptarà amb l'edifici residencial més sostenible de tot l'Estat

La construcció de la zona residencial sostenible s’aixecarà entre el barri de Sant Pere i Sant Pau i Terres Cavades, davant la central de l’Empresa Municipal d’Aigües de Tarragona, a la zona coneguda com el Culubret, al Pla Parcial 62. 

El projecte preveu la construcció d’un centre comercial i una zona residencial amb capacitat per a 147 habitatges. Tindran entre 3 i 4 habitacions, i minimitzaran el consum d’energia aprofitant al màxim les fonts renovables. D'aquesta manera, es convertirà en l’edifici residencial més sostenible de tot l’estat. Una nova construcció que tindrà cura del medi ambient, que vol establir un precedent i que seran pioners en l’edificació d’una urbanització petita, pensant en les persones, equilibrada i sostenible.

El projecte inclou una rotonda a la carretera principal i carrers amples amb carrils bicis. L’espai comercial comptarà amb un supermercat de 2000 metres quadrats, 150 places d’aparcament i 6500 metres quadrats de magatzems.
Un projecte que és un model per futures construccions a la ciutat.

Després de l’aprovació del projecte urbanístic al ple municipal, està previst que en 10 mesos tinguin les llicències d’obres per començar a construir i que en dos anys estigui tot edificat.