Bon inici del CB Salou tot i jugar sense els estrangers

Una situació que es repetirà aquest cap de setmana. El Club Bàsquet Salou no disposa encara de Barksdale i Rusakov per culpa de la dura normativa actual que dificulta la formalització de visats. Tot i això, les sensacions de l'equip són satisfactòries.

No va semblar pas el primer partit d'una nova etapa amb multitud de canvis, altes i baixes. Perquè la resposta dels de Jesús Muñiz va ser sorprenent. Molt superior al sempre difícil Mataró, les peces debutants van connectar gairebé a la perfecció amb les ja existents el curs anterior, el del debut del CB Salou a la Lliga EBA. Va ser la millor manera d'arrencar el projecte.

Tot allò que se sumi ara serà guanyar temps al temps perquè la temporada anterior la Lliga EBA va obrir-se amb un balanç negatiu de 2 a 6. Sumar un altre cop diumenge i a la pista del Roser, un debutant, seria providencial. Això sí, sense CJ Barksdale ni Artemis per problemes amb el visat: els mateixos que la resta de clubs de la categoria.

El Roser-Salou es jugarà diumenge a la 1 del migdia i en una pista barcelonina neutral perquè els locals, que també van arrencar guanyant, no disposen d'un pavelló que compleixi els requisits federatius.