Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Salou vol decidir l'itinerari i hora de les manifestacions al municipi

L'Ajuntament de Salou vol decidir itinerari i hora de les possibles mobilitzacions que es duguin a terme al municipi. El primer pas ha estat la tramitació del plenari. Sumem per Salou, PSC, Ciutadans i PP han presentat una moció conjunta perquè el Congrés canviï la llei perquè siguin els municipis qui tinguin aquesta potestat i no els governs autonòmics com passa fins ara. Esquerra Republicana, que hi ha votat en contra, defensa que tot plegat ve perquè fa un parell d'anys que s'organitza una marxa independentista al mes d'agost a la capital de la costa daurada que no agrada i consideren que aquesta mesura és un retrocés democràtic.

La resta de grups, han defensat que en cap cas volen prohibir el dret de manifestació i simplement volen evitar problemes i una mala imatge del municipi en temporada alta. Asseguren que les manifestacions es podrien seguir fent però espais que no estiguessin tan concorreguts. A banda, apunten que aquesta mesura fa molts anys que és defensada i que en cap cas té a veure amb la situació política que es viu entre Catalunya i Espanya.

El debat de la moció ha estat crispat, diverses veïnes i veïns del municipi han assistit en aquest ple per expressar el seu malestar per aquesta mesura. En diverses ocasions l’alcalde ha hagut de cridar l’atenció entre els presents perquè aturaven alguns dels discursos.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ