El PSC de Salou planteja un nou edifici de serveis socials que inclogui una oficina d'habitatge

 

El PSC de Salou tanca la campanya com, asseguren, han fet durant tot aquest temps, prioritzant les polítiques socials com a proposta de futur per la capital de la Costa Daurada. I amb la proposta de construir un nou edifici de serveis socials, d'ocupació i que també inclouria una nova oficina d'habitatge.

Consideren que la seva presència al govern aquests anys ha servit per implementar mesures com la creació d'un nou servei d'ocupació, amb plans d'ocupació propis. Ara ho volen complementar amb un nou espai que inclogui també les polítiques d'habitatge.

El PSC de Salou també aposta per crear un servei d'atenció integral a persones LGTBI i contra la violència masclista, a més d'ampliar l'actual Consell de Participació Ciutadana de la Gent Gran amb nous organismes de participació en matèria de salut i discapacitat. Amb aquestes propostes l'alcaldable socialista tanca campanya a Salou, lamentant les propostes que han fet altres formacions utilitzant determinades propostes per captar vots.

David González també ha lamentat que no s'hagi pogut fer un debat electoral a TAC12 sobre Salou, per la negativa del candidat i actual alcalde Pere Granados. El PSC ha compartit amb Granados els últims anys de Govern, des del desembre del 2015.