Els paradistes del Mercat Municipal de Salou entren en campanya

7 de les 10 parades que queden al mercat municipal de Salou han abaixat la seva persiana durant uns minuts per denunciar la mala gestió i abandonament que diuen pateix aquesta instal·lació per part de l’Ajuntament de Salou.

El consistori fa temps ha engegat un projecte per reformar-lo però les negociacions no van per bon camí. Els paradistes diuen que no es mostren contraris a la instal·lació de Mercadona i demanen a l’Ajuntament que els doni un full de ruta clar, amb un projecte definitiu de com ha de ser la reforma. A banda, volen que el consistori faci una inversió més elevada de la que ha promès, que arriba els prop de 2 milions d’euros.

Aquest ha estat un dels temes que ha aixecat més polèmica aquest últim mandat a Salou. Després de diverses reunions entre les dues parts, l’Ajuntament ha decidit contractar una empresa de mediació. Esperen que a partir d’aquí es pugui tancar un acord que benefici a tothom i es tiri endavant aquesta reforma que també consideren necessària.

Amb aquest acte, la gran majoria de paradistes, han entrat en campanya electoral. De fet amb aquesta trobada hi han assistit diversos caps de llista dels partits que es presenten aquest diumenge al municipi.