L'acusat de matar l'exparella a Salou ratifica la seva confessió davant el jutge

Després del darrer dia de judici i de la declaració de l'acusat, Fiscalia i acusació popular mantenen la petició de 23 anys de presó per assassinat amb acarnissament per a l'acusat de matar la seva exparella a Salou l'any 2017. Aquest ha ratificat la confessió que va dur a terme hores després dels fets ara davant el jutge del cas. La defensa rebaixa la pena a homicidi i demana 5 anys de presó.

L’acusat de matar la seva exparella el 25 de juny de l'any 2017 al Vial de Cavet de Salou, Abderrahmane Hammoude, ha ratificat davant el jutge la versió donada als Mossos d'Esquadra just després dels fets, que havia matat la dona dins del seu vehicle amb un ganivet de grans dimensions i que després s'havia intentat suïcidar sense aconseguir-ho.

En el darrer dia de la vista que jutja els fets, l'acusat ha explicat que la seva primera intenció havia estat la de suïcidar-se després de veure el dia anterior als fets a la seva exparella mantenint relacions amb un altre home en un cotxe, una versió que desmenteixen altres testimonis del judici com els de la família de la víctima.

L'acusat ha manifestat que aquesta imatge l'havia trastornat i que va anar a parlar amb la víctima per acomiadar-se. Ho va fer en un trajecte en cotxe en que finalment va acabar apunyalant fins a una trentena de vegades la víctima després d'una discussió.

Després d'aquesta declaració la Fiscalia i l'acusació popular han mantingut la seva acusació d’assassinat amb traïdoria i acarnissament amb l’agreujant de parentiu, demanant fins a 23 anys de presó per l'acusat. La defensa ha demanat la rebaixa a homicidi amb els atenuats d'arravatament passional i confessió, demanat una pena de 5 anys de presó.