Comença el judici per l'assassinat d'una dona a Salou l'any 2017

Fins a 25 anys de presó demana la Fiscalia per a l'home que va confessar al juny del 2017 la mort de la seva exparella al Vial de Cavet de Salou. En el primer dia de vista els Mossos han confirmat la confessió de l'home i els familiars de la víctima que aquesta patia assetjament per part de l'acusat

Els fets que s'han començat a jutjar aquest dilluns van succeir el 25 de juny del 2017 quan l'acusat es va presentar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Salou i va confessar haver matat la seva exparella i haver abandonat el seu cos dins del cotxe de la víctima al Vial de Cavet, al costat del Càmping Sangulí de la capital de la Costa Daurada. En aquest punt els agents dels Mossos van trobar la víctima, que presentava fins a 40 ganivetades. Per tot això, la fiscalia i l'acusació popular demanen 23 anys de presó per a l'acusat per un delicte d’assassinat amb traïdoria i acarnissament amb l’agreujant de parentiu. La defensa rebaixa l'acusació a homicidi, ja que no considera que existeixi acarnissament.

En el primer dia de judici, els Mossos d'Esquadra presents en el moment de la detenció han reafirmat la confessió de l'acusat, destacant en tot moment la tranquil·litat d'ànim que presentava en el moment de confessar els fets..

L'acusat havia abandonat la relació amb la víctima mesos abans, però en les setmanes anteriors als fets hauria volgut reprendre-la, tot i que la dona havia iniciat una nova relació sentimental. Els seus familiars han manifestat davant del jutge que la dona es sentia assetjada per l'acusat.

El judici s'allargarà durant els propers dies a l'audiència de Tarragona i es tancarà amb la declaració de l'acusat que s'espera per al proper dimecres