L'OCA Global Salou obre la porta de la dimensió desconeguda

La d'enguany ja és la millor temporada de la història del Club Bàsquet Salou. Ras i curt. I és que la victòria contra el Santfeliuenc, còmoda, per 97-71, certifica el bitllet per jugar la promoció d'ascens. Per primer cop, l'OCA Global Salou serà a les fases per pujar a LEB Or. Els de Jesús Muñiz ho van aconseguir amb un triomf de prestigi i solidesa en un moment en que podien aparèixer dubtes, i és que els salouencs venien de perdre quatre partits consecutius.

MÀGIC BOUZÁN

La victòria per 26 punts de diferència va tenir un nom propi mol destacat: Anton Bouzán. El dorsal 25 dels de blau es va enfilar fins als 23 punts, 21 dels quals des de la línia de tres, perquè va registrar un espectacular set d'onze en triples.

Ja a l'inici el Salou va entrar molt bé al partit, amb una gran primera meitat. El primer parcial se'l va adjudicar per 26-16, metre que el segon va ser encara millor, amb un 28-16 que posava els salouencs 22 punts per sobre al descans. En tornar de vestidors els de Jesús Muñiz no van afluixar i es van endur el tercer quart per 25-19. Tan sols en el darrer el Santfeliuenc va aturar la sagnia, amb un 18-20.

EL PLAY-OFF ARRENCA EN TRES SETMANES

Encara quedaran dues jornades per al final de la lliga regulr i caldrà esperar per jugar el play-off. El primer partit, el cap de setmana del 13 i 14 d'abril. Serà aleshores quan començarà l'aventura del Salou en una dimensió desconeguda. Zero pressió i moltes ganes de gaudir de l'experiència. El filial del Gran Canària i el líder, el Sant Antoni, seran els dos últims rivals en lliga regular per a l'OCA Global Salou.