El CB Salou posa el líder contra les cordes

El Benicarló va fer valer la seva condició de líder invicte per acabar doblegant un insistent OCA Global Salou. Màxima igualtat entre els castellonencs i els salouencs durant els tres primers quarts. En l'últim, però, els de Jesús Muñiz van veure com el primer classificat els passava per sobre per acabar perdent 96-84.

Poques coses se li poden retreure a aquest Salou en l'inici de temporada a LEB Plata. Competeix en tots els partits i només ha perdut contra els cridats a ascendir. Contra el Benicarló no va ser una excepció. En l'últim període, però, els locals van prémer l'accelerador i van embutxacar-se el triomf especialment sota la cistella.

ISAAC MAYO BRILLA

Un partit més, el base Isaac Mayo va tornar a ser el millor. No només del Salou, sinó segurament de tot el partit. Màxim anotador del duel amb 26 punts i un 36 de valoració. Mayo va tornar a ser el far que va il·luminar el camí dels de Jesús Muñiz, però en el tram final es va notar l'acumulació de partits: tres en la darrera setmana.

La pròxima jornada, l'OCA Global Salou tindrà una oportunitat excel·lent per plasmar de nou les bones sensacions en victòria. Rebran a casa l'Horta, penúltim classificat.