El bon moment de l'OCA Global Salou, a prova contra el líder

El líder de la conferència Est de la LEB Plata, el Benicarló, posarà a prova el bon moment de forma física i mental de l'OCA Global Salou. Els castellonencs comanden amb mà de ferro la categoria; de fet, és l'únic equip que compta els partits per victòries, amb un contundent cinc de cinc. El Benicarló té, ara per ara, el tercer millor atac i la segona millor defensa, i això demostra que la major part de les victòries han estat amb prou marge.

Sigui com sigui, el Salou viatjarà al Baix Maestrat amb la voluntat de donar la sorpresa i amb esperances justificades. Per una banda, els de Jesús Muñiz han guanyat els dos duels lluny de casa. De l'altra, el Salou travessa una bona ratxa, amb tres victòries en els últims quatre partits. La victòria en el derbi contra l'Ibersol CBT i contra el Prat per Tots Sants el situen a la zona tranquil·la de la taula.

JOC CORAL

A l'estiu, el Benicarló es va endur l'amistós al Salou Centre per 65-75. Els de Jesús Muñiz, doncs, ja saben de quin peu calcen els líders. Els castellonencs no tenen cap gran individualitat que destaqui per sobre la resta, sinó que practiquen un joc molt coral, com a mínim pel que fa l'anotació. A la línia de tres hauran de vigilar especialment Santiago Paz, Alejandro Rivas i Anthony Libroia, tots tres amb percentatges al voltant del 50% d'encert. El Benicarló - OCA Global Salou es jugarà diumenge a les 18h.