Massa Palmer per al CB Salou

Posada de llarg esperançadora però sense premi per a l'OCA Global Salou. Els de Jesús Muñiz van caure a casa contra un dels aspirants a ser a dalt, el Palmer Basket Mallorca, tot i ser un acabat d'ascendir. Els salouencs van mostrar una molt bona cara especialment en la primera meitat, però aquí va arribar la batalla. Els mallorquins van reblar el clau en el tercer i quart períodes per endur-se el partit.

Els salouencs van acabar el primer quart per davant, 17-15. En el segon van mantenir el ritme fins als minuts finals abans del descans, quan el Palmer Mallorca va executar un bon parcial que va posar el 30-38 al descans. Una llàstima, perquè aquí van acabar les esperances del Salou.

SENSE ENERGIA

Al tercer quart, els de Muñiz van mantenir el tipus, deixant l'electrònic en un 51-56. En l'últim quart, però, el Palmer va ser massa Palmer i va sentenciar el duel amb un parcial de 10-21, amb un resultat final de 61-77. No obstant això, Muñiz es mostrava content per la guerra donada.

L'OCA Global Salou es presentava al partit amb algunes baixes importants, com les d'Isaac Mayo i Emilio. Va ser un dels nouvinguts, Waly Niang, qui es va posar l'equip a l'esquena, amb 18 punts, quasi un terç dels que va anotar l'equip. En la segona jornada, els salouencs visitaran la pista del Mataró.