Salou ja espera les Nits Daurades

Del 8 al 15 d'agost, coincidint amb el punt més àlgid de la temporada turística, Salou tornarà a acollir les Nits Daurades. Com és habitual, s'han organitzat espectacles de màgia, una trobada d'havaneres i concerts a la fresca per a tots els públics.

Dissabte dia 12, diversos elements del seguici popular il·luminaran amb les seves espurnes el municipi amb motiu de la Nit del Foc. L'endemà, arribarà un dels actes més esperats pel jovent: la festa dels vuitanta. La plaça de les Comunitats Autònomes s'omplirà de vida per repassar les millors cançons de l'època. A diferència dels anys anteriors, en aquesta nova edició de les Nits Daurades, el talent local prendrà protagonisme.

EL 15 D'AGOST, DIA GRAN

El quinze d'agost tindrà lloc la tradicional processó de la Verge on participarà la Societat de Pescadors Santa Maria del Mar. Un gran castell de focs artificials des del Passeig Jaume I serà l'encarregat de posar punt final a una de les festivitats més esperades pels salouencs i salouenques.

Paral·lelament, la nit del 16 d'agost, la gira Los40 Summer Live farà parada a Salou. Artistes com Álvaro de Luna, Álvaro Soler o Marlon amenitzaran la nit al municipi.