Salou continuarà sent de LEB Plata

Poc més de tres mesos ha durat el descens del CB Salou a la Lliga EBA. Els salouencs tornaran a militar per segona temporada consecutiva a la LEB Plata després d'intercanviar la plaça amb el Cornellà. La confirmació definitiva d'aquest canvi l'ha comunicat aquest dimarts a les dues parts la Federació Espanyola de Bàsquet després de revisar i donar per vàlida tota la documentació presentada.

L'acord ve motivat per la intenció dels salouencs de tornar a tenir una nova oportunitat a la tercera màxima categoria del bàsquet estatal i de les necessitats econòmiques dels del Baix Llobregat, que els han fet optar per la lliga EBA. Des del club de la capital de la Costa Daurada creuen que els entrebancs amb què es van trobar a l'inici del curs passat van pesar massa en la trajectòria de l'equip, fet que volen revertir enguany.

PLANTILLA TOTALMENT RENOVADA

Una plantilla que tornarà a estar dirigida per Jesús Muñiz, però que poc s'assemblarà a la del curs passat. De fet, només hi continuaran tres jugadors, CJ Barksdale, Adrià Aragonès i Iker Montero. Tot i això, des del club diuen que ja tenen aparaulats diversos jugadors fins a arribar a la desena amb els que volen iniciar la pretemporada per afrontar un curs en què volen aprofundir en la professionalització de l'entitat.

D'aquesta manera, els duels directes entre equips del territori es traslladaran per primera vegada en molts anys a la lliga LEB, on els salouencs coincidiran amb el CBT.