CB Salou - Cartagena (58-72)

Nova derrota dels de Jesús Muñiz, que sumen la tercera consecutiva en l'últim partit a casa dels set que han disputat seguits. I això no és el pitjor, perquè el Salou cau a la zona de play-out després que l'Horta guanyés divendres el partit pendent que tenia contra el Gran Canària.

Cert és que els de groc no havien començat gens malament el matx al Salou Centre. Parcial de 18-17 al primer quart i un esperançador 19-13 al segon. Tot plegat feia que els salouencs marxessin al vestidor amb un 37-30 favorable; un +7 d'avantatge al descans que s'aniria dilapidant durant la segona part, amb una manca d'encert molt acusada.

En efecte, el Cartagena tornava dels vestidors molt més fi i es trobava davant un Salou que poc tenia a veure amb el de la primera meitat. Dolent el tercer quart, amb un parcial de 13-21; encara pitjor, però, el quart quart, que acabava amb 8-21 i donava pas a una derrota dura, per 14 punts de diferència.

Mentrestant, dia de novetats al parquet del Salou Centre, amb el debut Dejan Ilincic; prou bona estrena de l'esperat fitxatge per reforçar el joc interior de l'equip, amb 6 punts i un 11 de valoració. Dels seus companys, el paper més destacat el signava Javier Hernández, amb 13 punts i un 12 de valoració. A l'altre cantó de la pista, Sergio Mendiola era qui va portar la batuta del Cartagena, amb 17 punts i un 22 de valoració.

Amb tot, tendència negativa i preocupant del Salou, que no ha aprofitat gaire l'avantatge de jugar set partits seguits a casa i que ha perdut l'embranzida de l'inici de la segona volta. I si les coses estan difícils, més que ho estaran de cara al pròxim partit: el Salou visitarà el Sant Antoni, segon classificat. Això sí, els de Jesús Muñiz tindran una setmana de descans entremig per fer net de la mala dinàmica.