El CB Salou - Cornellà es podrà veure per la tele

Les diferències classificatòries entre els de dalt i els que patirien per salvar-se són tan mínimes que, faci el que faci el Club Bàsquet Salou aquesta jornada, tot continuarà ben obert. Ara bé, és imprescindible que guanyar deixi de ser inusual quan s'han consumit vuit partits amb tan sols dos resultats favorables.

L'estrena a casa de l'altre dia i en què l'equip va dominar un Sant Antoni fet per optar a l'ascens, genera esperança, però cal avançar perquè la feina tingui premi contra el Cornellà. També cal incrementar l'assistència a la grada de diumenge passat.

El Cornellà se situa una victòria per sobre dels de Jesús Muñiz i tots dos conjunts es coneixen prou bé perquè van veure's les cares durant la fase final de la Lliga Catalana, fa menys de dos mesos i amb clara punxada salouenca. Ara bé, les dues plantilles han canviat molt des d'aleshores. Mentre que els de la capital de la Costa Daurada han recuperat i incorporat nous efectius, els del Llobregat han patit l'adéu de Nacho Martín.

Un derbi que explicarem en directe a la tele amb la narració de Quim Pons, el peu de pista de Jesús Sarmiento i els comentaris tècnics de Berni Álvarez. Qui  podria no arribar a temps al duel és Justinas per culpa d'unes molèsties al turmell que requereixen proves complementàries. Tot plegat des de poc més enllà de les 18 hores de diumenge.