Guanyar a Menorca serien paraules majors

Ens agradaria no repetir el dit les setmanes prèvies, però la situació és pràcticament idèntica per al Club Bàsquet Salou: pocs efectius, alguns a mig gas, i a l'espera de la instal·lació del flamant parquet al pavelló del Milà. Mentre els que hi són s'exerciten a cavall de Tarragona i la pista de Ponent, Iker Montero i Ronnie continuaran fora de cara al desplaçament a la pista d'un Menorca que, sense derrotes, lidera la taula de la LEB Plata.

A banda, Òscar Ngomo és dubte per molèsties i Barksdale arrossega una bronquitis; tampoc queda clara la presència del capità Marc Morales. Els de la capital de la Costa Daurada signen un triomf de quatre possibles i afronten així el cinquè partit consecutiu lluny de casa.

Fundat el 2016 i a Plata des del 2018 ininterrompudament, el Club Bàsquet Menorca va assumir el relleu del desaparegut Menorca Bàsquet, antic militant d'ACB. De menys a més, va sovintejar les promocions d'ascens a la LEB Or i enguany és un dels grans favorits a liderar la fase regular i acabar pujant. Amb més de 5.000 espectadors de capacitat, el conegut com a Pavelló Menorca és un dels grans atractius de la categoria per als jugadors.

L'últim cop que els menorquins van enfrontar-se a un representant tarragoní va ser el curs 2020-2021, amb derrota del CBT tant al Serrallo com a les Illes Balears. Serà aquest dissabte a les 19.30 hores quan es jugui el Menorca - CB Salou.