Andorra - Salou FS (2-2)

Empat en la jornada 1 de la Tercera Divisió per al Salou FS, que s'ha de conformar amb un sol punt tot i avançar-se fins a dos cops.  No ha sigut el debut desitjat després d'una gran pretemporada en què l'equip va superar dues rondes de Copa del Rei contra rivals de superiors lligues. En qualsevol cas, la Tercera Divisió és on realment l'equip es juga i es jugarà les garrofes: difícilment hi haurà cap desplaçament còmode. 

L'Andorra, de la mateixa manera que el Salou FS, conserva el bloc de la campanya anterior i és, sobre el paper, un dels participants que podria acabar patint per salvar-se. Eric ha avançat els salouencs i els dels Pirineus han igualat amb l'1 a 1. El segon visitant de Toni no ha estat prou, ja que la sentència no s'ha produït i l'Andorra ha esgarrapat el 2 a 2 definitiu. 

La competició viurà la seva segona jornada diumenge (17 hores) i amb el desplaçament salouenc a la pista de l'Eixample. La manca de pavelló per les destrosses al pavelló municipal provocaran que el Salou FS no disputi la lliga com a local fins, com a mínim, el 23 d'octubre.