El bàsquet ACB fa parada aquest dimecres a Salou

Salou és plaça basquetbolística i no tan sols per l'espectacular rendiment del sènior masculí, futur debutant a LEB Plata; també perquè ha recuperat l'històric torneig local en què, dècades enrere, es creuaven molts dels millors conjunts nacionals i internacionals del moment.

Després de la grata experiència del 2020 tot i la porta tancada per la pandèmia, serà la segona edició en què l'amistós té forma de trofeu estival i nom veterà, el 'Vila de Salou'. Així, Joventut i València tornaran a veure's les cares sobre el parquet del Milà, tal com ja va succeir dos estius enrere.

Aquest cop, però, sense limitacions d'aforament i amb entrades gratuïtes per als menors de 12 anys. La resta haurà d'abonar cinc euros i gestionar el seu tiquet mitjançant el Club Bàsquet Salou, organitzador de la cita.

El València Basket és fidel a la capital de la Costa Daurada perquè també va fer acte de presència el 2021 i davant el Manresa, un altre representant de l'ACB. Això deixa clar que Salou és ben vist per entitats professionalitzades que confien en la capacitat organitzativa del municipi, que continua apostant per l'esport com a promocionador del turisme.

Aquest dimecres (19.30 hores), el València Basket - Joventut podrà seguir-se en directe a través de la plataforma Xala, de la Xarxa de Comunicació Local, i a TAC12 dijous, des de les 20.30 hores.

Foto: València Basket