El CB Salou no fa càlculs

Res més enllà de l'Horta - CB Salou. Obviar els compromisos dels perseguidors per accedir a la fase d'ascens és gairebé una qüestió d'estat a la capital de la Costa Daurada. Perquè és just el CB Salou qui menys combinacions ha d'estudiar per acabar entre els dos millors, ja que disposa d'una victòria de diferència respecte al segon i al tercer, Castelldefels i CBT, i dues sobre El Olivar. El càlcul més entenedor, vèncer contra un ja descendit aquest cap de setmana.

Qualsevol accident dels de dalt trastocarà vaticinis i el Castelldefels compta amb el bàsquet 'average" favorable envers els conjunts tarragonins. Si hi ha triple empat, qui sortirà perdent és el CBT, tot i que encara ha de rebre un CB Salou que disposa de 18 punts d'avantatge de l'anada.

Són 12 triomfs seguits dels de Jesús Muñiz i potser l'EBA els obligarà a guanyar-ne encara dos dels tres restants per entrar al 'play-off'. Esperar una derrota de CBT i Castelldefels davant SESE i Sant Cugat és gairebé d'il·lusos.

La millor notícia després del primer entrenament de la setmana és que el CB Salou no arrossega cap lesionat. Els dos de davant accediran a fases i el tercer pot arribar a fer-ho, això sí, sempre amb el factor pista en contra en l'eliminatòria prèvia per pujar, just on va caure l'equip salouenc el curs anterior.