Salou projecta un nou parc a la Platja Llarga amb diversos miradors

Salou disposarà l'any vinent d'un nou parc a la Platja Llarga amb diversos miradors amb vistes al mar. Aquest estiu es milloraran els accessos i en els pròxims mesos s'hi invertiran uns 300.000 euros per remodelar tot l'espai.

La platja Llarga es pot contemplar des del nou balcó que s'ha construït en un punt elevat del litoral. És l'inici de les actuacions que es faran en els pròxims mesos en aquest espai. El mirador s'integrarà dins d'un nou parc natural, amb vistes al mar.

El projecte es desenvoluparà en dues fases. La primera i més immediata ja estarà enllestida aquest estiu i consistirà en l'adequació dels accessos. Mentre que la part més ambiciosa s'executarà abans de finals d'any o, a molt estirar, inicis del 2023. Amb la segona fase s'habilitaran nous miradors, es plantarà vegetació autòctona i s'obriran recorreguts per fer a peu.

La inversió també contempla la instal·lació d'enllumenat que s'abasteix gràcies a una petita placa solar. Amb tot plegat, l'Ajuntament de Salou pretén fomentar les activitats a l'entorn natural i posar en valor els seus atractius paisatgístics.